miercuri, 24 iulie 2024
31.1 C
București
25.3 C
Cluj
28.2 C
Iași

Nou la Editura Cristian PlusArt: „Purtătorul de cuvânt al necuvântătoarelor” autor Iulian Margu.

Must read

Alături de romanele: „Paradisul era în renovare” și „Tăcerea și ecoul ei”, ambele în lucru la Editura Cristian PlusArt, „Purtătorul de cuvânt al necuvântătoarelor” face parte din trilogia Psycho, a autorului Iulian Margu.

Jon, un îngrijitor la Grădina Zoologică, are darul de a descifra limbajul animalelor și, mai mult decât atât, de a cunoaște trecutul lor îndepărtat când, într-o altă viață, au parcurs destinele unor oameni mai mult sau mai puțini celebri. Mental, el poate călători în lumile de odinioară unde, spre exemplu, o lebădă a fost o soprană de mare succes, o girafă a fost o baschetbalistă cu rezultate deosebite iar un crocodil a fost un faraon al Egiptului antic. Și, tot mental, el poate să o conducă în acele lumi pe Larisa, noua îngrijitoare a Grădinii Zoologice, de care acesta se îndrăgostește.

Din camera de control, Nei și Beni – doi agenți de securitate – îi urmăresc cu ajutorul camerelor de luat vederi pe Jon și Larisa, fără să înțeleagă nimic din discuțiile lor și, evident, fără să bănuiască nicio clipă faptul că aceștia călătoresc în spațiu și timp.
În momentul în care Larisa îi pică cu tronc unuia dintre supraveghetori, lucrurile încep să se complice, devenind cu adevărat complexe atunci când trecutul lui Jon îl ajunge din urmă.
Construit pe calapodul unui thriller, „Purtătorul de cuvânt al necuvântătoarelor” are toate ingredientele necesare unui roman care ține trează atenția cititorului până la ultima filă a sa.

Cartea este disponibilă momentan pe site-ul editurii https://cristianplusart.ro/…/purtatorul-de-cuvant-al…/
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Adoptă o Carte | Cărți și Anticari

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura